Zuidzande

Mariastraat 13

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Zuidzande – Mariastraat 13

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Achter de nog niet volledig gerestaureerde gevel van Mariastraat 13 te Zuidzande wacht u een verrassing van formaat!

  Deze woning, recent grotendeels gerenoveerd met behoudt van authentieke details en tijdens de renovatie volledig geïsoleerd, is nu voorzien van een prettige leefruimte op de begane grond en twee slaapkamers en twee eigentijdse badkamers op de eerste verdieping.

  Op het terrein behorende bij deze woning staan een prachtig wagenhuis met aansluitend een schuur van maar liefst 155m2, beiden in originele staat.

  Dit alles in het gezelligste fietsknooppunt van Zeeuws-Vlaanderen, op een steenworp afstand van de Noordzeekust.

  Bij binnenkomst staan we in de hal waar de combinatie van de donkere tegelvloer met de in naturel tinten afgewerkte muren en trap een ruime, lichte sfeer geeft. Onder de trap is een praktische garderobe gecreëerd. Het in de hal gelegen toilet is rustiek afgewerkt en voorzien van een fonteintje en rvs armaturen.

  Via de hal komen we in de gezellige woonkamer. Ook deze is licht en ruim van opzet en voorzien van het originele balkenplafond. In het zitgedeelte is plaats voor een hout- of palletkachel. Vanuit het in de woonkamer gelegen eetgedeelte hebben we zicht op de binnenplaats die tussen het woonhuis en de schuur gelegen is. Aangrenzend aan het eetgedeelte zien we de deels open keuken, dit is een van de laatste delen van de woning die nog niet gerenoveerd zijn. Vanuit de keuken kunnen we naar de binnenplaats.

  Op de eerste verdieping zien we de ruime overloop. Hier is voldoende ruimte om eventueel een thuiswerkplek te realiseren. Ook is op de overloop plaats voor de cv installatie. Op deze verdieping vinden we verder twee slaapkamers en twee badkamers. De aan de achterzijde van de woning gelegen master bedroom heeft een modern uitgevoerde badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet en suite. Bovendien is in deze slaapkamer een comfortabele walk in closet gerealiseerd, uitgevoerd in hetzelfde hout als de vloer. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De tweede badkamer is modern van opzet en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

  De bergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

  Bijzonderheden

  - Grotendeels gerenoveerd
  - Volledig geïsoleerd
  - HR++ beglazing
  - Remeha Avanta Combiketel
  - Ruime oprit voor meerdere auto's op eigen terrrein
  - Wagenhuis met landbouwschuur

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief