Oostburg

Burgemeester H.A. Callenfelsstraat 66

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Oostburg – Burgemeester H.A. Callenfelsstraat 66

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Oostburg, een dorp gelegen in het West Zeeuws Vlaamse polderlandschap met de watertoren met kenmerkende waterdruppels als blikvanger. Deze kern vervult als grootste plaats in de gemeente Sluis een centrumfunctie: het gemeentehuis, een school voor voortgezet onderwijs, het Ledeltheater en een ziekenhuis zijn er gevestigd.

  Aan de rand van het dorp, nabij de Zuidwal, vinden we op Burg. Callenfelsstraat 66 een prachtige, riante, instapklare woning.
  Bij binnenkomst in de comfortabele ruime hal zien we de meterkast, het toilet, trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping en toegangsdeuren naar de keuken, voorkamer en woonkamer.
  De voorkamer heeft twee charmante authentieke glas in lood ramen en en-suite deuren naar de zonnige woonkamer die is voorzien van openslaande (alsook kiep) deuren naar de aan de zijkant gelegen tuin met vijver. De diepbruine originele Kambala houten vloer geeft een warme sfeer aan deze beide kamers.
  Vanuit de woonkamer komen we in de riante woonkeuken. Het keukenblok is van massief hout en voorzien van inbouwapparatuur.
  De keuken heeft naast voldoende bergruimte in het keukenblok nog twee praktische inbouwkasten en een kelderkast waarin zich een waterontharder bevind.
  Via de keuken komen we in de zeer royale bijkeuken waar plaats is voor een wasmachine en droger onder het praktische aanrechtblad. Tevens zien we hier een vaste, diepe 2-drs. kast.
  De bijkeuken geeft toegang naar zowel de hoofdtuin als de garage. Deze laatste heeft authentieke hoge houten dubbele deuren aan de voorzijde, een vliering, er is elektriciteit en water.

  Eerste verdieping.
  In het trappenhuis bevind zich wederom een prachtig glas in lood raam.
  We komen terecht op een ruime, lichte overloop met deur naar het balkon, toegang tot drie slaapkamers en beide badkamers. De master bedroom heeft een badkamer en-suite met douche, wastafel met royaal meubel en toilet. De overige slaapkamers zijn voorzien van wastafels met originele marmeren tablet. Alle slaapkamers hebben een of meerdere inbouwkasten.
  De tweede badkamer bied plaats aan een losstaand bad met ‘leeuwen pootjes’ en een wastafel met meubel.

  Tweede verdieping.
  Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping met wederom een ruime, lichte overloop en twee royale slaapkamers. Beiden met inbouwkast en wastafel met marmeren tablet.

  In de gunstig gelegen zonnige tuin is het heerlijk toeven op het overdekte terras.
  Bovendien bied de tuin plaats aan een privaat gelegen buitendouche.

  Spreekt deze royale, sfeervolle, goed onderhouden woning u aan?
  Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

  Kenmerken:

  Instap klaar
  Zeer ruime comfortabele woning
  Inbouwkasten in praktisch alle kamers
  Inpandige garage met vliering, water en elektriciteit
  Praktische bijkeuken
  Massief houten keuken met inbouwapparatuur;
  Vaatwasser, kookplaat, combi oven, afzuigkap
  Kambala vloer
  5 slaapkamers
  2 badkamers
  Glas in lood ramen
  Royale zonnige tuin
  Overdekt terras
  Buitendouche

  Bijzonderheden

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief