Nieuwvliet

Sint Bavodijk 34

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Nieuwvliet – Sint Bavodijk 34

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Aan de rand van het zonovergoten Nieuwvliet, met uitzicht over de polder, staat deze volledig gerenoveerde woning.
  De woning biedt zeer veel ruimte, u kunt er met een groot gezelschap verblijven of bijvoorbeeld uw kantoor of praktijk aan huis houden.

  U wandelt of fietst van hieruit naar de molen, één van de restaurants die het dorp rijk is, naar het strand of heerlijk door de polder.

  Het huis bestaat uit twee delen; een voorhuis en de voormalige timmerwerkplaats nu achterhuis. Betreden we de woning via het voorhuis komen we in de hal welke toegang geeft tot de (droge) kelder, trapopgang naar eerste verdieping en de andere vertrekken op de begane grond. Allereerst zien we de voorkamer, deze is voorzien van een schouw en bied prachtig uitzicht op de voorliggende polder, aansluitend in open verbinding de eetkamer, keuken met inbouwapparatuur en ook in open verbinding de riante, lichte leefruimte met openslaande deuren. Tijdens de renovatie zijn vele oude elementen gespaard wat een prachtig contrast geeft met de eigentijdse industriële afwerking.
  Naast de oude werkplaats staat een buitenom bereikbare berging met grote dubbele deuren. Hier zijn de gebruiksmogelijkheden legio.

  De bovenverdieping van het voorhuis bevat een ruime slaapkamer met inbouwkasten, dakkapellen en houten vloer. Ook de badkamer is hier gesitueerd. Deze is voorzien van een ruime douche en tweede toilet. Op de overloop is een ruimte voorzien voor wasmachine en droger en een ruimte met wastafel.
  De bovenverdieping van het achterhuis betreden we middels de open trap in de leefruimte. Hier zien we twee prachtige, riante slaapkamers waarvan er eventueel drie gemaakt zouden kunnen worden. Licht valt hier binnen door twee grote raampartijen. Mooi detail is dat ook hier oude elementen bewaard gebleven zijn zoals de balken en 'staldeur'.

  Bijzonderheden

  - Volledig gerenoveerd
  - CV HR-combiketel Remeha 2017
  - Houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
  - Erfpacht, aanvullende informatie beschikbaar na bezichtiging
  - Mogelijkheid tot het creëren van een groot dakterras

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief