Hoofdplaat

Deltastraat 22

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Hoofdplaat – Deltastraat 22

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Rustig gelegen voormalige basisschool op 2.682m² eigen grond. Het perceel heeft bestemming “Maatschappelijk” en is geschikt voor diverse doeleinden zoals atelier, kantoorruimte, kunstgalerij, werkplaats……De school is vrij éénvoudig opsplitsbaar. In juli 2015 is er een eind gekomen aan het bestaan van de basisschool in Hoofdplaat, er heerst een gezellige sociale sfeer in dit jongste dorp van West-Zeeuws Vlaanderen.

  Entrée die toegang geeft tot de zeer ruime gemeenschappelijke ruimte met te verduisteren lichtkoepels, 2 leslokalen tevens te verduisteren, bestaande kleuterschool, docentenruimte en sanitaire units. De school is volledig omheind en heeft een groot verhard terrein. De bestemming "Maatschappelijk" kan eventueel gewijzigd worden.

  Bijzonderheden


  Kunststoffen kozijnen inclusief dubbelglas (2011)

  Volkern plaatmateriaal boeiboorden (2015)

  Aangesloten op gas, water, elektra en riolering

  2x combi CV ketel (2001)

  In een klein gedeelte van de te verkopen grond ligt een gemeenschappelijke riool. Tevens ligt er in de grond een laagspanningskabel en KPN datatransport. Hiervoor zal een erfdienstbaarheid worden opgenomen met betrekking tot het vrijhouden van de tracés.

 • Locatie

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief