Dit eigendom is Verkocht onder voorbehoud
Groede

Traverse 6

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Groede – Traverse 6

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • In het artistieke en historisch Groede vinden we aan de Traverse, deze sfeervolle vrijstaande eensgezinswoning. Een prettig ogend, van binnen modern huis met een ruime oprit en tuin rondom.

  Bij binnenkomst in de hal zien we links de toegangsdeur naar de knusse, doorzonkamer. Grote raampartijen zorgen voor veel licht in deze kamer.

  Een open doorgang brengt ons naar de recent vernieuwde compacte, praktisch ingedeelde keuken die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur te weten een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Via de keuken lopen we naar de bijkeuken waar voldoende bergplaats is en ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens vinden we hier de cv installatie. Naast de bijkeuken is de voormalige garage omgebouwd tot comfortabele badkamer met ligbad en extra brede wastafel met onderkasten en spiegel bovenkasten. Bovendien is hier een extra kamer gerealiseerd te gebruiken als slaapkamer, werkkamer of zoals nu een riante kleedkamer.

  Op de eerste verdieping zien we twee slaapkamers, beiden voorzien van praktische inbouwkasten. De grootste slaapkamer is een samenvoeging van twee kleinere, dit is eenvoudig terug te realiseren of u geniet van de ruimte die de kamer nu biedt. Ook op deze verdieping bevindt zich de voormalige doucheruimte met wastafel en extra toilet. Op de overloop is een deur geplaatst naar het ruimtelijk gelegen dakterras, een gezellig plekje om te genieten van de zon.

  Bijzonderheden

  - Volledig voorzien van dubbelglas
  - Recent vernieuwde keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven
  - Recent vernieuwde badkamer
  - Ruime oprit
  - Tuin rondom

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief