Dit eigendom is Verkocht onder voorbehoud
Groede

Molenstraat 30

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Groede – Molenstraat 30

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • In één van de mooiste straten van Groede, in het voormalige schoolgebouw op Molenstraat nummer 30 vinden we dit prachtige, ruime voor meerdere doeleinden geschikte object. Enkel wonen, combinatie wonen-winkel, wonen-werken, tweede woning; de mogelijkheden zijn legio. De woning is centraal gelegen op een ruim perceel en bevindt zich op loopafstand van het gezellige sfeervolle marktplein met diverse horecagelegenheden en de prachtige Grote Kerk.

  We komen binnen via het portaal dat toegang geeft tot de hal en de voormalige klaslokalen, nu in gebruik zijnde als winkelruimte. De hal leidt ons tot de toiletten, de badkamer, het kantoor, de keuken en de riante woonkamer.
  Deze zonnige woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtergelegen tuin en wordt verwarmd zowel door radiotoren als door een sfeervolle houtkachel. Een vaste, houten trap leidt ons naar de vide, die nu is ingericht als slaapkamer, maar zeker ook gebruikt kan worden als gezellige extra zit/leesruimte.
  De woonkeuken met gasfornuis met dubbele oven, vaatwasser en afzuigschouw is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt, net als de woonkamer, zicht op de zonnig gelegen achtertuin. Een tochtportaal aan de achterzijde houdt bij het naar buiten gaan de warmte heerlijk binnen in de woning.

  Achter in de woning is een kantoor gesitueerd. Deze ruimte is ook zeer geschikt als extra slaapkamer, zeker in combinatie met de naastgelegen badkamer die is voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel.

  In de hal bevinden zich twee aparte toiletten en de toegang tot de zolder middels een vlizotrap.

  Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel alsmede een ruime overloop.

  Door meerdere bijna onzichtbare deuren in de wanden van de slaapkamers zijn onopvallende uitgangen gecreëerd die zowel speels zijn als noodzakelijk in geval van nood.

  Bijzonderheden

  - Karakteristieke woning;
  - Unieke locatie, ruim en goed bereikbaar;
  - Ruime onderhoudsarme tuin;
  - Carport en voldoende openbare parkeergelegenheid;
  - Mogelijkheid om wonen en werken te combineren;

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief