Breskens

Oude Rijksweg 58

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Breskens – Oude Rijksweg 58

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Deze sfeervolle vrijstaande woning aan de rand van Breskens wordt nu afzonderlijk van de achterliggende bedrijfsloods verkocht.
  Het perceel wordt gesplitst waarbij een ruim perceel rondom de woning resteert.

  In deze nieuwe situatie ontstaat een flinke oprit naast de woning, waar u enkele auto’s achter elkaar kunt parkeren. Aan de voor- en achterzijde van de woning bevindt zich nog steeds een royale tuin.

  BODEMVERONTREINIGING
  Op grond van in het verleden uitgevoerde onderzoeken kan worden geconcludeerd dat het object geschikt is voor wonen met tuin. De verontreiniging wordt niet als ernstig gekwalificeerd en zodoende bestaat er geen directe saneringsverplichting op grond van de Wet bodembescherming. Bij eventuele herinrichting van het terrein dient rekening te worden gehouden met de aangetroffen verontreinigingen. De kosten van de afvoer van (al dan niet verontreinigde) uitkomende grond in verband met de uitvoering van een (bouw)plan door de koper, of het opnieuw laten uitvoeren van de onderzoeken, komen voor rekening van koper.

  Via de entree komt u in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, keuken, trapopgang en toilet. De ruime woonkamer met mogelijkheid voor een open haard heeft een oppervlakte van circa 30m2 en is voorzien van een parketvloer. Grenzend aan de woonkamer vinden we in de ruime keuken vloertegels in pvc. In deze moderne keuken in hoekopstelling vinden we een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser (Siemens), afzuigkap (Siemens), combi-oven, koelkast en spoelbak. Het werkblad is uitgevoerd in graniet en de achterwand is afgewerkt met metrotegeltjes. Middels openslaande deuren is de achtergelegen tuin met achtergelegen overdekt terras bereikbaar.

  Wanneer we in de hal de open trap nemen komen we op de eerste verdieping. Op deze verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, een badkamer, stookruimte en wasruimte. De badkamer is uitgerust met een royale inloop regendouche, moderne wastafel met meubel. Hangtoilet en ligbad in hoekopstelling. De ruime bergzolder (circa 30m2) is middels de stookruimte bereikbaar en de wasruimte is voorzien van een wasmachine- en wasdroger aansluiting.

  Bijzonderheden

  Volledig voorzien van houten deuren en kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
  Verwarming en warm water middels Vaillant HR-combiketel (2016);
  Alle ramen zijn voorzien van kunststof rolluiken;
  Ruime bergzolder (30m2);
  Royaal perceel van circa 400 m2 met zuidoostelijke oriëntatie;
  Slaapkamers voorzien van inbouwkasten;

 • Locatie

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief