Breskens

Oude Rijksweg 58

Contacteer Verhage Lemahieu

Vul het formulier in of bel +31 117 76 01 60

Breskens – Oude Rijksweg 58

Uw naam

Telefoonnummer

E-mail

Bericht

 • Sfeervolle vrijstaande woning met ruime loods en garage aan de rand van Breskens. De loods is achter de woning gelegen en heeft een vloeroppervlak van maar liefst 250m2. De naastgelegen (te renoveren) garage mag er met zijn 65m2 ook wezen. Voor de loods bevindt zich een bestraat plein waar voldoende ruimte is voor het parkeren van meerdere voertuigen. Kortom, het ideale object voor de kleine ondernemer die werkruimte of opslag aan huis wil hebben!

  BODEMVERONTREINIGING
  Op grond van in het verleden uitgevoerde onderzoeken kan worden geconcludeerd dat het object geschikt is voor wonen met tuin. De verontreiniging wordt niet als ernstig gekwalificeerd en zodoende bestaat er geen directe saneringsverplichting op grond van de Wet bodembescherming. Bij eventuele herinrichting van het terrein dient rekening te worden gehouden met de aangetroffen verontreinigingen. De kosten van de afvoer van (al dan niet verontreinigde) uitkomende grond in verband met de uitvoering van een (bouw)plan door de koper, of het opnieuw laten uitvoeren van de onderzoeken, komen voor rekening van koper.

  Via de entree komt u in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, keuken, trapopgang en toilet. De ruime woonkamer met mogelijkheid voor een openhaard heeft een oppervlakte van circa 30m2 en is voorzien van een parketvloer. Grenzend aan de woonkamer vinden we de ruime keuken vloertegels in natuursteen. In deze moderne keuken in hoekopstelling vinden we een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser (Siemens), afzuigkap (Siemens), combi-oven, koelkast en spoelbak. Het werkblad is uitgevoerd in graniet en de achterwand is afgewerkt met metrotegeltjes. Middels openslaande deuren is de achtergelegen tuin met achtergelegen overdekt terras bereikbaar.

  Wanneer we in de hal de open trap nemen komen we op de eerste verdieping. Op deze verdieping vinden we drie ruime slaapkamers, een badkamer, stookruimte en wasruimte. De badkamer is uitgerust met een royale inloop regendouche, moderne wastafel met meubel. Hangtoilet en ligbad in hoekopstelling. De Ruime bergzolder (circa 30m2) is middels de stookruimte bereikbaar en de wasruimte is voorzien van een wasmachine/- en wasdrogeraansluiting.

  Bijzonderheden

  Volledig voorzien van houten deuren en kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
  Verwarming en warm water middels Vaillant HR-combiketel (2014);
  Alle ramen zijn voorzien van kunststof rolluiken;
  Ruime loods (250m2), garage (65m2) en bergzolder (30m2);
  Bouwjaar loods en garage circa 1930;
  Royaal perceel van 957m2 met zuidoostelijke oriëntatie;
  Slaapkamers voorzien van inbouwkasten;

 • Locatie

Blijf op de hoogte


Facebook  |   Instagram  |   Linkedin  |   of schrijf u in voor onze nieuwsbrief