• Onze 7 troeven Waarom verkopen met Verhage Lemahieu?

 • 1.

  De juiste waardering

  Een correcte waardering van uw eigendom is erg belangrijk. Zowel een te hoge als een te lage inschatting kunnen vervelende gevolgen voor u hebben. Wij kennen de markt en kunnen u een degelijk advies geven.

  2.

  Grensoverschrijdend

  Bram Verhage is geboren en getogen Zeeuw en woont en werkt in Zeeland. Valentijn Lemahieu is een Belgische Zeeuw. Onze netwerken en kennis ontmoeten elkaar nu op de grens van België en Nederland namelijk in de cultuurhistorische plaats Retranchement. Hoewel er een grenspaal staat is bij ons geen sprake van twee werelden, Zeeuws Vlaanderen is de juiste mix van Zeeland en Vlaanderen.

  3.

  Toekomstgericht

  Is dit het juiste moment om te handelen? Wat staat er de komende tijd te gebeuren in de omgeving? Wij zijn op de hoogte en kunnen u advies geven.

  4.

  De juridische kant

  Wet en regelgeving wordt steeds complexer. Het volgen van nieuwe ontwikkelingen of het aanvragen van vergunningen kost extra inspanning. Een gedegen advies op het gebied van wet en regelgeving kan juist de doorslag geven bij het al dan niet kopen of verkopen van uw eigendom of bij de ontwikkeling van uw project. Het hebben van deze kennis in combinatie met de vastgoedmarkt is uniek in de regio.

  5.

  Communicatiekanalen

  We maken gebruik van verschillende communicatiekanalen. Onze website, kranten, magazines of gebruikmakend van ons netwerk, we zoeken altijd de beste manier om uw eigendom in de kijker te zetten. Vaak is dat een combinatie van meerdere kanalen.

  6.

  De juiste match

  Door onze kennis en netwerk kunnen we u steeds de juiste adviezen en begeleiding geven. Wij vinden de beste kandidaat of het juiste traject voor uw bouwplannen.

  7.

  Integriteit

  Bij ons staan professionaliteit, integriteit en discretie in hoog aanzien.

Ons team

  Wij zijn een compact, toegewijd team dat u met kennis en enthousiasme kan bijstaan.

  Adviseert en begeleidt overal waar u en uw onroerend goed wetten en regelgeving kruisen.

  Begeleiding en verkoop, gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten.

  Als makelaar kent Peter de streek en luistert naar uw wensen, gespecialiseerd in bestaande bouw en recreatiewoningen.

  Wil Rutte

  Ondernemend met een breed netwerk en kennis van de streek. Ervaring in vastgoed en bemiddeling.

  U bent altijd welkom in ons kantoor op de grens bij Sluis. We helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief