Appartement Cadzand

Een luxe appartement kopen in Sluis, Cadzand of omgeving? Wij hebben een prachtig aanbod voor u. Op onze website ziet u welke appartementen u kunt kopen in onder andere Sluis en Cadzand. Als u zoekt naar grote luxe, neem dan snel een kijkje.

Appartement kopen in Cadzand

Bij Verhage & Lemahieu kunt u een aantal hele luxe appartementen kopen die aan het strand van Cadzand liggen. U heeft een prachtig uitzicht over de zee. Een van onze projecten bestaat uit riante doorzonappartementen. Hier heeft u de gehele dag zon. Als u een appartement in Cadzand gaat kopen, kijk dan eens naar onze nieuwbouwprojecten. Voor deze appartementen geldt dat wij samenwerken met het naastgelegen hotel. Als u een van deze appartementen koopt, kunt u gebruik maken van een aantal diensten van dit hotel. Zoals bijvoorbeeld hun sauna, roomservice en de was-service. Goede reden om een van deze appartementen in Cadzand te kopen.

Appartement kopen in Sluis

U kiest voor luxe in de binnenstad van Sluis, als u een van deze appartementen koopt. In het oude bankgebouw zijn nieuwe appartementen gebouwd. De appartementen liggen in de binnenstad van Sluis en ze zijn allemaal voorzien van een grote raampartij aan de voorkant. Hierdoor heeft u een goed verlichte woning, waar veel zon binnen valt. Als u voor een van deze appartementen in de binnenstad van Sluis gaat, koopt u niet alleen een woning. U koopt hiermee ook een stuk luxe in. Elk appartement is voorzien van een badkamer die de uitstraling heeft van een sauna. De badkamer geeft u het gevoel dat u in een spa bent. Daarnaast bevindt het appartement dat u koopt zich in het centrum van Sluis. Hier vindt u een groot aanbod aan winkels en restaurants. Ook geniet u van een grote buitenruimte waar u in de zomer kunt genieten van de zon en de rust. Als u ervoor kiest om een penthouse te kopen in plaats van een appartement, gaat u zeker voor luxe. In deze penthouses heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de beschikbaarheid

Wilt u weten of het appartement van uw dromen nog beschikbaar is? Of heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over onze nieuwbouwwoningen? U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.30 uur. Bel naar +31 (0)117 76 01 60 of stuur een e-mail naar info@verhage-lemahieu.nl.